Ett barns har

Min kusin är mycket angelägen om att ha roligt med hår, du kan fortfarande slå henne, kamma och styra henne. Samtidigt absorberas det verkligen, att om jag vill få allt att se bra ut, kan jag göra en fläta fem gånger, lägg alla hårbågarna på dem tillsammans eller klistra på dem. Jag längtar verkligen på skolprestationer och utför dem. Hennes nya roll av Queen of Scurvy fanns och var kul och hon behövde en perfekt frisyr och klänning. Först sprang Mama ut hennes par flätor med bågar placerade i dem. Senare sa den här charmiga tjejen nej, nej, och inte en gång till. Så ska jag förvänta mig det i lyckat hår .... det började. Tidpunkten för filming dessutom deras modellering. Hon såg ljuvlig ut som en stor prinsessa. Först då, hur han associerar med bortskämda tjejer, ändrade hon sig ganska snabbt. Var inte orolig att det har gått mer än två timmar sedan starten av förberedelsen för showen. Oväntat .... det förändrade helt tanken, men i sin stil lät det lite som "Inte, jag gillar det inte, eftersom jag inte minns aristokrater, vilket är mycket underordnad det." Hon krävde en ny frisyr, ordnade hår i kärnan i en fylld coca. Eftersom, naturligtvis, som hon skapade tidigare, har vi för närvarande flytande i att göra håret så att den sista samtidigt gick särskilt snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, å andra sidan, och i tjugo minuter var alla.

African MangoAfrican Mango - Den bästa bantningsbehandlingen med afrikansk mango!

Se erbjudandet om hårnålar