Har med hog porositet

Min kusin älskar att leka med håret, du kan fortfarande älska henne och borsta henne medan han är i den. Det är med samma pochłonnięta faktum att vilja se ut som en hel en vackert kan läggas pigtail dussin gånger, varje gång för att inte sätter hår bågar, eller inte inkopplad stift. De flesta önskar skolvärden och fullgör dem. Hennes nya skapelse av Princess Joker är också original och jag vill ha en perfekt frisyr och klänning. På morgonen hade min mamma flätat sina lilla flätor med bågar. Efter en stund sade den här underbara elvaåringen nej nej, inte en gång till. Jag blir snyggare i interiören ... ja det började. En halvtimme ledning också deras planering. Hon såg fantastiskt ut som en stor prinsessa. Men när hon är med prinsessorna så ändrade hon sig ganska snabbt. Det påverkar inte det sista, att från början av komponeringen till föreställningen har nästan två timmar gått. Plötsligt .... helt förändrat idéer och i sitt tal lät mycket så få "noooo, jag tycker inte, jag minns inte hur aristokrat, vilket avsevärt dess slav." Hon uppfann en ny frisyr, fastnade håret i en lös kokasituation. Lyckligtvis naturligtvis, som konstaterats ovan, är vi för närvarande upinaniu skicklighet i håret som gick till oss helt särskilt snabb. Hennes mamma, från någon sida av mig, från olika och i tjugo ögonblick var allt.