Har och coca cola

Min systerdotter är mycket glad i att leka med hår, du kan slå henne i timmar och göra det. Samtidigt absorberas det verkligen, att om du behöver hela saken att se vacker ut kan du lägga en flätad sex gånger, ibland sticka hårbågar på den eller klämmer fast den. Jag vill verkligen ha skolprestanda och komma till dem. Hennes nya skapelse var också original och jag skulle vilja ha en perfekt frisyr och outfit. I början hade min mamma några flätor med bågar monterade på dem. Då sa den här charmiga tjejen nej, nej och än en gång inte. Jag kommer att se trevligare ut i lockigt hår .... så det började. En halvtimme förvaltning utöver deras modellering. Hon såg fantastiskt ut som en riktig prinsessa. Bara som det är med bortskämda tjejer, ändrade hon sig ganska snabbt. Uppstår inte med det sista, det har gått mer än två timmar sedan prestanda började. Plötsligt ... hon ändrade helt tanken, och i hennes tal var det nästan så mycket som "nej, jag vill inte, jag gillar inte prinsessan, som är hennes underordnad". Hon frågade sig en ny frisyr, hennes hår skar i huden på en lös coca. Naturligtvis, som hon skapade ovan, har vi redan färdighet att klippa håret, så förra gången gick vi väldigt snabbt. Hennes mamma var å ena sidan villig att komma från olika och på tjugo minuter.

Kontrollera var du ska köpa hårnålar