Organisering av brollop lubin

Planerar ett bröllopFör alla är en bröllopsdag en fantastisk upplevelse. Och det beror inte på om vi gifter oss från intellekt eller om den kända största drömmen är närvarande. Jag drömde om detta ögonblick från min barndom. Och det hände. Min långfaldiga fästman i landet föreslog mig. Vi har börjat förberedelserna för detta underbara evenemang. Hallen, klänningen, kostym är de första tankarna vi tänkte på. De skulle inte till någon stor bröllopsmottagning, så rummet hittades relativt snabbt. Om jag letar efter en kvinna för en klänning så beställde jag den. Jag visste vad jag ville från traditionellt, jag försökte inte ens hitta en på fabriken, jag gick bara till klädmakaren. När det gäller kostymen dröjde inte den framtida mannen i bandet. Han föredrog att bära sin nuvarande kostym, för han kände att han kände mycket i den. Tillägg och gick i snabb takt.

Val av vigselringarDet finns fortfarande ett val av ringar. Vi båda gillar ljusa och moderna saker. I arrangemanget med detta måste själva vigselringar tas i det moderna systemet. Vi kom på idén att använda samma ljusa och röda guldbindning. Vi letade efter något, men vi tyckte nästan perfekt. Innan de kunde ta emot, erbjöd de oss tillfälliga ringar i salongen under tiden för förlovningen.

Tillfälliga ringarDet är förmodligen ett nytt mode och en slags fingrar som vänjer sig vid andra smycken. Det fick mig att skratta lite, och senare insåg jag att om det var en ny ring för mig, skulle det vara helt nytt för min fästmö. Vilken kund vill ju ha medicinen på fingrarna? De gillar inte att ringas. Vi gick med på denna inställning och såg bra ut i samtida vigselringar. Min framtida make skulle flyga och slå denna länk för allt han kan. Särskilt om glasögon. Ja och så för en halvliter öl. Men jag måste erkänna att han gick henne med stolthet. Och mina vänner rekommenderade varandra. Det fanns andra situationer. Vissa trodde att vi redan hade gifte oss och att vi inte informerade dem. Särskilt en moster kände sig väldigt kränkt och övertygade henne tyvärr om att de inte heller är dessa speciella vigselringar. Hon sa att världen var galen och att hon inte skulle fungera i den nuvarande galenskapen. Men hon lovade att hon skulle komma till ett naturligt bröllop. Som ett resultat fick vi rätt ringar från juveleraren. De var betydande. Exakt de vi beställde. Vi såg fram emot att bilda dem officiellt.

ceremoniTills hela denna dag kom. Vädret var dyrt, solen sken, vilket förmodligen är hela prognosen för botten. Jag tror inte på vidskepelse, bara den här jag gillade mycket. Kyrkan var perfekt och smakfullt inredda, vilket var värdet av min mor och syster. De stod verkligen inför utmaningen. Vi är festligt klädda, massor av gäster. Prästen tröstade oss. De viktigaste orden sades i ordning: Ja. De fanns redan som man och hustru. Vi var mycket fördelaktiga. Nu är det dags för kul. Det var ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till det hyrda rummet, serverade en gallamiddag. Orkestern hade tidigare spelat för chop. Det blev inget slut på dans och fester. Alla åtog sig fram till gryningen. Det var en riktigt bra dag.